Gewonnen: 185 - Verloren: 153 - Gelijk: 1

Sponsor actie: Tapas bar Plan B

Tapasbar Plan B

Beeld je in, je bent vrij, de tijd is aan jou, niets moet, en wat jij wil, kan. Dat is Tapasbar Plan B, lekker eten in een relaxte sfeer. Geen haast, geen poeha, gewoon genieten. Kom binnen en voel je thuis! Tapasbar Plan B ligt aan het Kasteelplein in het centrum van Breda. Een unieke plek waar het echt genieten is. In de zomerse maan- den opent Plan B haar terras met ongeveer 80 zitplaatsen en is geopend van 1 april tot 1 november.

Sponsoring
Basketbal vereniging Barons en Tapasbar Plan B hebben samen een sponsorprogram- ma ontwikkeld waarbij wij als vereniging volop van kunnen profiteren. Als vereniging ontvangen we op de totale rekening 10% sponsorgeld. Dus niet alleen over het heer- lijke eten, maar ook over de genoten drankjes.

Wat moet je ervoor doen?
Bijna niets! Ga lekker genieten van een gezellige en sfeervolle avond met overheer- lijke tapas. Op de rekening vraag je aan één van de medewerkers een Barons-stem- pel. Neem deze rekening mee, bewaar hem zorgvuldig en stop deze in de Barons brievenbus in De Doelen of geeft hem aan één van de bestuursleden.

Eten en drinken voor Barons!

Tip
Laat vrienden, familie, kennissen, collega's enz. die niet direct betrokken zijn bij onze vereniging, ook een Barons-stempel plaatsen op hun rekening.

Algemene regels

  • • Sponsoring gaat niet samen met andere kortingen of acties van Tapasbar Plan B.
  • • Tapasbar Plan B is niet verantwoordelijk voor verlies van rekeningen met Barons- stempels.
  • • De Barons-stempel moet op de dag van het bezoek gezet worden. Blanco rekeningen kunnen op een andere datum niet voorzien worden van een Barons- stempel.

Tot ziens en eet smakelijk bij Tapasbar Plan B!

Tapasbar Plan B
Kasteelplein 2
4811 XC Breda

076 - 51 56 586
06 - 24 18 88 08

Wij zijn di, wo, do en vr geopend vanaf 17.00 uur, za en zo vanaf 16.00 uur en maandag gesloten.

Tapas bar Plan B