Gewonnen: 185 - Verloren: 153 - Gelijk: 1

Nieuws

Trainingstijden en voorlopige teamindelingen seizoen 2017-2018

John Stoopen | zondag 27 augustus 2017 | TC

Het was weer een hele puzzle om de 45 trainingen per week ingepland te krijgen.

Voornaamste oorzaak zijn de enorme wachtlijst die we in wilden passen en het gebrek van sportzalen binnen de gemeente Breda.

Zalen en trainingstijden

We krijgen geen extra tijd in de Doelen. Wanneer er zalen beschikbaar zijn, is dat op erg vroege tijdstippen. Naast Vitalis zullen we komend seizoen ook uit moeten wijken naar Huis van de Heuvel en sportzaal Viandenlaan in het Ginniken.

Daar we pas vanaf 12 september gebruik kunnen maken van het Vitalis College trainen we tot die tijd in een tijdelijk schema (bovenste tabel in Excel-file). Kijk hier dus goed naar!

Leden en wachtlijst

Wanneer je naar de teamindelingen kijkt zul je daar een hoop nieuwe namen in de met name jongste leeftijdscategorien voorbij zien komen. Deze kinderen staan soms al meer dan een jaar op de wachtlijst. Dit resulteerd in een nieuwe U8-groep, Een derde U12 en waarschijnlijk een tweede en mss zelfs derde U10 team. De indelingen zijn nog voorlopig. Hier en daar zullen we mogelijk nog schuiven met spelers/speelsters. Dit gebeurt uiteraard in overleg.

Trainers

Ook de zoektocht naar trainers is nog niet helemaal afgerond. Gelukkig zijn een aantal trainers bereid om deze interim in te vullen. Zij zullen aanwezig zijn bij de traingen van JU12 en JU18-2.

We wensen iedereen een sportieve start. Afgelopen jaren leert dat we een flexibele vereniging zijn en we binnen enkele weken up and running zijn. Moet ook wel. De eerste wedstrijden spelen we al op 16 september.

Download: Teamindelingen en trainingstijden seizoen 2017-2018

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd!