SPONSORPAGINA

Barons heeft op dit moment bijna 300 actieve leden die enthousiast bezig zijn met basketbal en de organisatie eromheen. Daarnaast is er een grote groep kennissen, vrienden, oud-leden en supporters die een meer indirecte band hebben met onze vereniging.

Er zijn meerdere mogelijkheden voor sponsoren om met deze doelgroep te communiceren. Denk hierbij onder andere aan reclame op het tenue of een banner op deze website barons.nl of reclame op onze Facebookpagina.

Voor de onze vereniging is sponsoring door bedrijven, instellingen of particulieren een belangrijke bron van inkomsten. Deze inkomsten zijn belangrijk voor het behouden van een gezonde financiële basis en dragen bij aan het doelmatig verwezenlijken van onze sportieve doelstellingen.

Om sponsoring in goede banen te leiden voor heeft de vereniging een beleidsplan ontwikkeld voor sponsoring. In de kern wordt het beleid bepaald door de volgende uitgangspunten.

  • Top- basketbal in Breda: als enige overgebleven basketbalvereniging in de gemeente Breda hebben wij de ambitie om de basketbal sport op hoog niveau te beoefenen. Dit doen wij graag met samen met solide sponsoren.
  • Voor wat, hoort wat: sponsoren kunnen altijd rekenen op een redelijke tegenprestatie.
  • Een gezonde basis: gezondheid staat in hoog vaandel. Dit zowel op het sportieve vlak, als op het vlak van gezond bestuur. Wij doen natuurlijk ook graag zaken met bedrijven en instellingen die zowel financieel als maatschappelijk een gezond imago hebben.

Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden van sponsoring en ons beleid, mail dan voor meer informatie naar: voorzitter@barons.nl