De mensen die hun banksaldo dagelijks controleren, hebben het vast al gemerkt. De eerste incasso is verstuurd op 1 oktober. Contributie innen we vier keer per jaar: eind september, eind november, eind januari en eind maart.

Tarieven 2019-2020

De bedragen staan op onze site. Maar voor de zekerheid nog maar een keer. Trainende leden bij de jeugd (t/m U18) betalen 166,20 euro. Volwassen trainende leden mogen bij Barons trainen voor 203,20 euro per jaar. Speel je ook competitie dan betaal je bij de jeugd 297,40 euro per jaar. Volwassen leden die competitie spelen betalen 383,60 euro per jaar. Dit is inclusief de huur van het tenue, 25 euro per jaar.

In de ALV van 2018 is bepaald dat we de komende jaren de contributie met 12,50 euro verhogen. Dat moeten we doen omdat we anders niet uit de kosten komen. De jaarlijkse indexering wordt ook doorberekend in de contributie. Dat is 2,5 procent.

Landelijk spelen

Speel je landelijk, dus tweede divisie of hoger, dan komt er per jaar 100 euro contributie bij. Dit berekenen we door aan de leden die landelijk spelen omdat landelijke teams qua inschrijving meer kosten dan teams die regionaal spelen. Die 100 euro wordt aan het eind van het seizoen geïncasseerd. Je kunt er ook voor kiezen om activiteiten voor de club te gaan doen. Bardiensten draaien bijvoorbeeld, of helpen bij toernooien of clinics of trainingen. Dan gaat er een deel van het bedrag af.