De maand december staat voor de deur en 2019 is in zicht. Omdat 2019 een jubileumjaar is voor onze club (25 jaar Barons) willen wij het nieuwe jaar op gezellige wijze inluiden met een nieuwjaarstoernooi op vrijdag 4 januari. Het concept is hetzelfde als voorgaande jaren: een mixed toernooi vanaf 19:30 en daarna een hapje en drankje in Barons Homecourt.

Het Nieuwjaarstoernooi is bedoeld voor Barons leden vanaf 16 jaar. Deelnemers worden ingedeeld in een team met spelers/speelsters uit andere Barons-teams. Heren, dames, jong en oud spelen in één team een toernooi.

Proost
Na afloop van het toernooi (rond 22.30 uur) is er voor iedereen wat lekkers te eten en te drinken in Barons Homecourt. We zullen proosten op 2019. Deze borrel is bedoeld voor iedereen. Jeugdleden, ouders, vrijwilligers, trainers, coaches, recreanten en anderen die het gezellig vinden om te komen borrelen. Dus ook als je niet meedoet aan het toernooi ben je van harte welkom in Barons Homecourt.

Aanmelden
Heb jij ook zin om 2019 sportief én gezellig te beginnen bij Barons? Meld je dan voor 31 december aan voor het Nieuwjaarstoernooi!
Mail: evenementen@barons.nl

Beantwoord deze mail en vermeld daarin je naam en het team waarin je speelt. Deelname is gratis! Kom je alleen naar de borrel? Dan is aanmelden niet nodig.

De reguliere vrijdagavondtrainingen op 4 januari 2015 (vanaf 19.15 uur) gaan niet door.

Alvast prettige feestdagen en hopelijk tot ziens op 4 januari!

Groeten,

Cathelijne en Wouter
Evenementencommissie Barons Breda

P.s. Omdat de club 25 jaar bestaat gaan we aankomend jaar leuke dingen organiseren, houd de site in de gaten.