Twee weken geleden had Barons een superstart van het seizoen met een succesvolle kick-off. Alle Barons teams speelden op de zaterdag of zondag een wedstrijd en de enveloppenactie zorgde voor heel wat extra euro’s in de kas.

Enveloppenactie
Dankzij de organisatie en de sponsoren werd een bedrag van 700 euro opgehaald. Het bestuur dankt de organisatie, met name Cathelijne en Wouter, en alle tegenstanders van Barons en de sponsoren van de enveloppenactie.

Sponsoren bedankt
Zonder sponsoren ook geen enveloppenactie. We noemen ze hier in alfabetische volgorde: Alexanderhoeve, Antwerp Giants, Bakkerij Rijngoos, Bianca, Café de Bruine Pij, DA drogist de Burcht, Decathlon, Domino’s Pizza, Dr. Worst, Dutch Windmills, Flash Fashion, Fleurrijk, Gérard Kaas en Lekkernij, Hans van der List, Johan en Caroline, Juwelier Rijken, Kidswonderland, Kippies, Kononie, Kwalitaria Bisschopshoeve, Limburgia, Logitech, Mitra de Burght, NAC Breda, Orange Lions(NBB), Pannenkoekenhuis Koeckers, Reptielenhuis de Aarde, Restaurant Tasos, Slagerij Haarselhorst, Thijsmann, Tilburg Trappers, The Taxi Company, ’t Viskwartier, Vedett, Wellness en Massage Prinsenbeek.

Dank allemaal! En op naar een super seizoen.