Een jaar studeren en sporten in de VS of Canada
Is het altijd al je droom geweest om een bachelor of master te halen in de VS of Canada? Of wil je na de middelbare school een jaar overbruggen? (een gay year heet dat met mooie woorden). Of misschien studie en sport combineren? Het kan.  Op 5 oktober (Hilversum) en 6 oktober (Rosmalen) kun je voor informatie over de mogelijkheden terecht op de Go Global Education Fair. De fair is gratis, maar je moet je wel van tevoren aanmelden. Hoe, dat staat op de website.
 
Infosessies
Ontmoet vertegenwoordigers en afgestudeerden van high schools en universiteiten. Er zijn voorlichtingssessies van UStudy (studie) en GUTS (studie in combinatie met sport). Er zijn mogelijkheden voor iedereen en op elk niveau: van middelbare scholieren en VMBO-studenten tot PdD-kandidaten.

Advies en tips
UStudy kan advies en tips geven aan iedereen die voor een korte of langere periode in de VS of Canada wil studeren. Bijvoorbeeld een zomerprogramma of gap year aan een universiteit of high school, of een hele studie op bachelor, master of PhD niveau. Leeftijd, schoolniveau of cijfers maken niet uit. Iedereen kan naar Noord-Amerika en het hoeft niet duurder dan een studie in Nederland te zijn.
 
GUTS plaatst al vele jaren sporters en ook basketballers (op verschillende niveaus) in de Verenigde Staten.