Schrijf je in voor Barons Summer Camp 2020

Ben jij het ook zo beu dat je door de Corona-omstandigheden zo weinig hebt kunnen basketballen? Hoe fijn dat we dan voor onze jeugdleden tussen de 6 en 17 jaar een oplossing bedacht hebben, om jezelf voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Zo kom je goed voor de dag tijdens je eerste trainingen! Het Camp is van maandag 17 augustus tot en met vrijdag 21 augustus. Je kunt zelf kiezen hoeveel dagen je meedoet: hoe meer dagen, hoe voordeliger het wordt! Inschrijven kan tot 31 juli, via evenementen@barons.nl.

Schrijf je voorlopig in voor het 1e Barons Summer Camp 2020!

Waar moet je aan denken?

  • Je hebt keuze uit 1 tot 5 dagen
  • 2 trainingen per dag
  • Heel veel basketbal! (maar bijvoorbeeld ook core-balance oefeningen met yoga achtergrond en atletiektraining voor een goede looptechniek)
  • Iedere dag een gezonde Lunch
  • Een Summer Camp T-shirt als je minimaal 3 dagen komt
  • Slapen doe je lekker thuis

Uiteraard gaat dit geweldige evenement plaatsvinden in Sporthal De Doelen.

Kostenindicatie*:

1 dag: € 30,00

2 dagen: € 30,00

3 dagen: € 25,00

4 dagen: € 25,00

5 dagen: € 15,00

(Voor 5 dagen betaal je dus opgeteld € 125,00)

Behoor je zelf niet tot de doelgroep, maar ken je wel kinderen die hier aan mee zouden willen doen? Laat het ze dan zeker weten en zich voorlopig inschrijven. Barons-leden krijgen voorrang bij een te veel aan inschrijvingen, maar vrienden en vriendinnen zijn ook zeker welkom.

Voorlopig inschrijven kan door voor 31 juli een mail te sturen naar evenementen@barons.nl. Benoem in ieder geval je naam, leeftijd, e-mailadres, en welke van de vijf dagen je aanwezig wilt zijn. De definitieve inschrijving volgt later, dus je zit nog nergens aan vast. Met deze voorinschrijving weten wij alvast waar we rekening mee moeten houden.

In de aankomende weken zullen we meer van ons laten horen.

Wij hebben er zin in!

Groeten, Floris Klapwijk, Calvin Fieret en Wiro Verdiesen

* De precieze kosten kunnen, afhankelijk van het aantal inschrijvingen, iets afwijken.