Barons U10

Schoenen weer gepoetst? Ballen uit het vet? Yes yes, we mogen weer.

Vanaf morgen 20 augustus starten de trainingen weer voor het nieuwe seizoen 2018-2019. De komende weken werken we toe naar de kick-off van 8 en 9 september. Een week later, op 15 september staan de eerste wedstrijden op het programma.

Trainingstijden
Op de pagina met trainingstijden kun je zien wanneer jouw team traint. Weet je nog niet bij welk team je zit? Ai, dat is niet fijn. Mail dan zo snel mogelijk naar de voorzitter van onze TC, Maarten Morsink (tc(ad)barons.nl. Hij kan je vertellen bij welk team je hoort en dan kun je zelf opzoeken wanneer je traint.

Contributie-verhoging
Een belangrijke verandering ten opzichte van vorig jaar is de verhoging van de contributie. Barons heeft jaren geen contributie verhoogd, maar omdat de zaalhuur de afgelopen jaren gestegen is, moeten we wel verhogen om als club gezond te blijven. De verhoging is besproken tijdens de ALV in juli. De meerderheid van de aanwezigen stemde toen in met de verhoging. De contributie voor ieder lid wordt met 12,50 euro per jaar verhoogd. Leden die in een landelijk team spelen gaan vanaf dit seizoen 100 euro per jaar betalen voor het landelijk spelen. Barons moet voor een landelijk team namelijk veel meer aan de bond betalen dan voor teams die in de afdeling Zuid spelen. In de ALV is besloten dit door te berekenen aan de leden die in een landelijk team spelen. Ook dit voorstel werd met meerderheid van stemmen aangenomen. Leuk is het niet, maar we zijn genoodzaakt dit te doen om financieel als club gezond te blijven.

Laten we er samen een leuk, sportief en super seizoen van maken.